Powered by LIME

LIME search&connection

LEMON is powered by LIME. LIME search&connection is een gespecialiseerd search, interim management en assessment bureau in Finance, Tax & Treasury. Zij hebben een focus op eindverantwoordelijke posities en de direct reports, vanaf het salarisniveau € 70k tot € 300k.

LIME is sinds 2005 zeer succesvol met een sterke propositie en reputatie in de markt. Ze staan midden in de Finance Community door de functionele focus en gecreëerde netwerken; CFOonLIME, FUTUREonLIME & WOMENonLIME, en het online magazine LIME Time.

NETWERK

Voor LEMON betekent “powered by LIME” dat wij ons aansluiten bij het uitgebreide netwerk van LIME. Hierdoor kunnen wij onze talenten in contact laten komen met interessante organisaties binnen diverse branches en in verschillende fases van ontwikkeling. Voor het bestaande netwerk van LIME betekent de komst van LEMON een nieuwe partner voor de recruitment van high potential Financials binnen de salarisrange van € 45k - € 70k, met de vertrouwde professionaliteit, snelheid en transparantie van LIME.

COACHING

Wij volgen onze Financials door de jaren heen. Powered by LIME betekent dan ook dat de coaching en begeleiding door LIME over wordt genomen op het moment dat de professionals LEMON ontgroeien, wat wij uiteraard stimuleren!