Privacy statement

Jouw CV sturen naar LEMON of gegevens achterlaten op de site? Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Hieronder lees je daar meer over.

ZORGVULDIGE OMGANG MET PERSOONSGEGEVENS

Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens en houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We hanteren het volgende privacybeleid dat we van tijd tot tijd kunnen wijzigen om actueel te blijven.

PERSOONSGEGEVENS

Wij verwerken je contactgegevens en CV. Bezoek je onze website, dan kunnen we ook je IP-adres opslaan voor onze analyses. We kunnen analysecookies gebruiken voor de analyse van het gebruik van onze website.

DOELEINDEN GEBRUIK

De gegevens worden uitsluitend in het kader van onze search en interim activiteiten gebruikt. We sturen je onze nieuwsbrief en kunnen je via de e-mail ook op de hoogte houden van de activiteiten en evenementen die we organiseren.

DELEN

Je gegevens delen we met de voor jou interessante opdrachtgevers die op zoek zijn naar kandidaten met het profiel waar wij in geloven. Natuurlijk laten we dat steeds eerst aan je weten. Wij verkopen je gegevens nooit aan derden.

WIJZIGEN GEGEVENS – RECHT VAN INZAGE, CORRECTIE OF VERZET

Wil je wijzigingen in je contactgegevens doorgeven, of je cv aanvullen? Of wil je inzage in je gegevens? Je kunt ons altijd bereiken via info@lemonsearch.nl.

Je persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk, maar omdat we graag een langdurige relatie met je aangaan, bewaren we je gegevens voor een langere periode. Zodat we je herkennen, ook als je na een paar jaar weer contact met ons opneemt. Of wij graag weer met jou in contact komen voor een functie die precies bij jou past. Wil je dat niet? Je kunt ons op ieder moment vragen je gegevens te verwijderen. Natuurlijk geven wij dan direct gehoor aan je verzoek.

BEVEILIGING

Voor de bescherming van je persoonsgegevens hebben we fysieke, technische en organisatorische maatregelen getroffen. De gegevens die je mogelijk invult op onze website, worden versleuteld verzonden. Gegevens die je deelt via LinkedIn worden via de omgeving en policies van LinkedIn beveiligd.

VRAGEN EN CONTACT

Vragen of opmerkingen over ons privacybeleid? Je kunt altijd contact met ons opnemen, ook bij eventuele klachten. Stuur dan een bericht naar info@lemonsearch.nl. Mocht je er met ons niet uitkomen, dan kun je meer informatie vinden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.